APIA: Peste 55.500 de cereri unice de plată au fost depuse de către fermieri

Un număr de 55.515 cereri unice de plată pentru o suprafaţă de 153.668 hectare au fost depuse până în prezent în cadrul Campaniei pentru anul 2019, potrivit datelor publicate, ieri, de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), potrivit Agerpres.
Cererile se depun la centrele judeţene APIA, în cazul fermierilor care solicită o suprafaţă mai mare de 50 hectare teren agricol, şi la centrele locale, în cazul fermierilor care solicită o suprafaţă mai mică sau egală cu 50 hectare teren agricol.
APIA precizează că depunerea Cererilor Unice de Plată în cadrul Campaniei 2019 se va încheia la data de 15 mai 2019, în conformitate cu prevederile legale, iar cei care nu se prezintă până la acest termen nu vor beneficia de sprijinul financiar acordat.
În acest sens, fermierilor li se recomandă să se prezinte la data şi ora la care sunt programaţi, conform invitaţiei primite, pentru a se putea utiliza eficient timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea solicitărilor în campania din acest an.

continuare articol

Scroll to Top

Caută