Eveniment dedicat Doamnelor – “Feminitatea, o eterna primavara”

Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat, in data de 14 martie 2019, la sala Europa de la sediul sau, cea de-a saptea editie din seria de evenimente « Pentru Dumneavoastra, Doamnelor », desfasurata sub semnul anotimpului renasterii naturii si al celebrarii femeii si intitulata « Feminitatea, o eterna primavara » .

Evenimentul, organizat in parteneriat cu CECCAR Filiala Prahova, a reunit aproximativ 100 de doamne reprezentante ale antreprenoriatului prahovean si romanesc, femei – manager, care conduc afaceri de succes, alaturi de doamne din administratie, invatamant, sanatate, cultura, presa si alte domenii. Acestea au avut prilejul sa urmareasca o suita de momente constand in povesti de succes ale unor femei care, in domeniile in care activeaza, au realizat performanta, reprezentand, totodata veritabile modele de urmat. Au fost prezentate informatii de interes pentru femei, legate de styling, beauty, sanatate, aspecte privind rolul si importanta femeii in lumea actuala. Evenimentul a fost deschis de catre Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, al carui moment incarcat de emotie a fost urmat de prezentarile mai multor Doamne, dupa cum urmeaza:

Femeia in administratie – Provocari profesionale si performanta – cu Dna. Madalina Lupea, Prefectul Judetului Prahova si Dna. Ludmila Sfirloaga, Vicepresedinte Consiliul Judetean Prahova; Primavara – Dezvoltarea personala prin educatia ontologica – Dna. Connie Larkin, Coach international; Frumusetea – o afacere de succes in mainile unei femei de succes – Dna. Martha Maria Mocanu, Director General BES Romania; Femeia in invatamantul universitar, cu Dna. Daniela Buzoianu, Prorector UPG Ploiesti; Despre imaginea filtrata prin lentila unui proiect original – Hyperborial Folklore cu Dna. Iraida Florea, specialist in imagine; Facilitati Beauty&Spa oferite de Sky Blue Hotel; Primavara cu tonus nou, cu energie si vitalitate de la Nico Fitness Club si Asociatia “Intoarce-te la Sport” – terapia prin Laughter Yoga.

Din program au mai facut parte o prezentare de moda cu colectia primavara-vara a brandului K&D London, o demonstratie de  hair-styling si machiaj, o tombola cu premii si un moment muzical.

Sponsorii evenimentului au fost K&D London, Sky Center, Florariile Siati, Nico Fitness Club.

 

Scroll to Top

Caută