Inaugurarea Expo Vacanta 2019

Cea de-a XII-a editie a Targului de turism EXPO VACANTA, organizat de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova (APDT Ph) s-a inaugurat astazi, 15 martie, la Ploiesti Shopping City, in zona scarilor rulante.

La deschiderea oficiala au participat E.S. Dl. Fuad Kokaly, Ambasadorul Statului Palestina in Romania, alaturi de Dna. Deputat Rodica Paraschiv, Dl. Deputat Andrei Nicolae, membri ai APDT Ph, reprezentanti ai mass-media si public vizitator.

Camera de Comert si Industrie Prahova – membru fondator al APDT Ph a fost reprezentata de Dl. Aurelian Gogulescu, Presedinte, care in cuvantul rostit cu acest prilej, a evidentiat rolul turismului in ansamblul economiei prahovene, precum si valoarea de brand a acestuia pentru judetul Prahova.

La cea de-a XII-a editie a Expo Vacanta participa 16 expozanti din Prahova si Bucuresti – agentii de turism, crame, centre de promovare a turismului, muzee. Pe parcursul celor 3 zile de desfasurare, in cadrul targului vor avea loc degustari de vinuri, demonstratii de golf, ateliere de cusaturi traditionale, expozitii de fotografii,

Expo Vacanta va fi deschisa in perioada 15 – 17 martie.

 

Scroll to Top

Caută