Încă un proiect din fonduri europene, pentru modernizarea unui cartier mărginaș al Ploieștiului

După anunțul făcut luni, privind proiectul prin care se dorește atragerea de finanțare europeană pentru cartierul Râfov din Ploiești, administrația locală a anunțat că, în această săptămână, va depune un proiect similar și pentru o altă zonă mărginașă, Pictor Rosenthal.

„Obiectivul general al proiectului este creșterea calității vieții locuitorilor din cartierul Pictor Rosenthal prin ridicarea gradului de confort urban, îmbunătățirea accesului la utilitățile de bază și a circulației rutiere, pietonale şi cu bicicleta”, a transmis, marți, municipalitatea.

„O prioritate a mandatului meu este creșterea calității vieții locuitorilor din zonele aflate la marginea municipiului nostru cum sunt cartierele Râfov, Pictor Rosenthal, Mitică Apostol etc. Dacă luați în considerare proiectele depuse de Primăria Municipiului Ploiești pentru atragerea de fonduri europene, veți vedea că majoritatea acestora au ca scop comun conectarea tuturor zonelor din oraș, din punct de vedere al accesului la utilități, transport etc.”, a declarat primarul Ploieștiului, Adrian Dobre.

continuare articol

Scroll to Top

Caută