REGINA NOPȚII, o afacere condusă de o doamnă „de fier“! Pasiunea pentru investiții a purtat-o între agonia și extazul realizărilor

Nu există ploieștean care să nu fi auzit de „Regina Nopții”. Și nu vorbim despre faimoasa floare, ci despre localurile care de aproape două decenii găzduiesc cele mai frumoase evenimente ale celor care le trec pragul. Înființate cu multă muncă, multe sacrificii, multe așteptări, afacerile cunoscute sub brand-ul „Regina Nopții“ spun multe despre povestea unuia dintre oamenii care se află în spatele lor. Steluța Demir este cea care încă de la înființare conduce cu o mână „de fier“ o afacere de sute de mii de euro.

De când se știe a fost pasionată de comerț. A studiat și a lucrat în domeniu, însă după Revoluție, împreună cu primul său soț, a decis că este momentul să plece pe cont propriu. Au început cu o boxă în Halele Centrale, unde comercializau carne și produse din carne, iar în scurt timp au pus pe picioare propria fabrică unde procesau carnea, având magazine de desfacere în toate piețele Ploieștiului.

Fiecare ban câștigat, fiecare pas înainte le-au deschis celor doi orizonturi noi și mult mai largi. Astfel, pe la începutul anilor 2000 au pus piatra de temelie a primului local „Regina Nopții“, în cartierul Albert. S-au bucurat de acele vremuri și și-au amortizat rapid investiția, beneficiind de o piață relativ liberă și de o cerere foarte mare. Petrecerile cu lăutari, mâncarea bună românească, prețurile atrăgătoare nu aveau cum să nu le aducă profitul dorit.

continuare articol

Scroll to Top

Caută