TEST IMM – aplicatia care masoara impactul masurilor legislative pentru micii intreprinzatori

Consiliul Naţional pentru Întreprinderile Private Mici şi Mijlocii (CNIPMMR) a lansat aplicaţia „Test IMM”, prin intermediul careia antreprenorii îşi pot spune opinia despre iniţiativele legislative şi pot transmite autorităţilor care este impactul asupra afacerii lor.

Aplicaţia „Test IMM” este disponibilă în sistemele de operare Android şi IOS, precum şi în varianta pentru desktop.

Aceasta este prima aplicaţie la nivel global care realizează analiza de impact în rândul IMM-urilor.

Testul IMM este un sondaj cu privire la potenţialele efecte generate în activitatea întreprinderilor mici şi mijlocii de introducerea  noilor reglementări, avand  rolul de a simplifica toată această procedură de consultare.

In judetul Prahova, in data de 12 martie 2019, la sediul Camerei de Comert si Industrie Prahova a avut loc work-shop-ul de prezentare a Testului IMM, in prezenta reprezentantilor mediului de afaceri, autoritatilor centrale si locale, ai mass-media.

Cum funcționează aplicația Test IMM

Pentru a intra în aplicație, antreprenorul trebuie să își creeze un cont de autentificare pe baza datelor firmei (CUI-ul este obligatoriu). După autentificare, pe prima pagină a aplicației se regăsesc cele mai recente teste, care sunt încă active.

La final, aplicația va genera grafice pe baza rezultatelor, în funcție de care acestea vor fi interpretate. La aceste date vor avea acces participanții, reprezentanții Consiliului, dar pot fi accesate și de reprezentanții autorităților. Testul IMM se finalizează cu un raport întocmit de către inițiatorul actului normativ, pe baza concluziilor rezultate din consultarea părților interesate.

Pentru detalii tel – 021 312 6893, e-mail: office@cnipmmr.ro, web: https://test-imm.ro

Downloadare aplicație:

Test IMM App Description

Aplicaţia mobilă este realizată cu scopul de a derula acţiuni de cercetare primară prin intermediul unor chestionare asupra diverselor secţiuni din politica publică alternativă fundamentată anterior. Aspectul cel mai important îl reprezintă faptul că această aplicație va integra şi alte funcţionalităţi care vor permite obţinerea mai facilă a feedback-ului actorilor relevanţi pentru demersurile realizate de către CNIPMMR (chestionare, invitaţii la evenimente/dezbateri, informări, etc.), pentru actele normative care afectează mediul de afaceri. În plus, aceasta va permite accesul la feedback entităților direct afectate de aspectele diferitelor acte normative sau prevederi legislative, IMM-urile. Prin intermediul unei facile autentificări, în cadrul aplicatiei, fiecare IMM va putea sa participe la analizele de impact și să răspundă în mod direct, rapid și facil la chestionare dedicate.

Mai mult, aplicatia mobila: – va conține resurse informaționale și educaționale pentru antreprenori, va transmite notificări membrilor grupului ținta cu privire la activitățile în care vor fi implicați; – se vor derula acțiuni de cercetare primara prin intermediul unor chestionare asupra diverselor secțiuni din politica publica alternativă; – va integra și alte funcționalități care vor permite obținerea mai facila a feedback-ului actorilor relevanți pentru demersurile realizate de catre CNIPMMR (chestionare, invitații la evenimente/dezbateri, informari, etc.); – va fi masurat impactul calitativ si cantitativ al elementelor investigate (cost salarial aferent modificarilor necesare, investitii necesare pentru conformare la diferite aspecte legislative, etc.); – va oferi o interpretare a raspunsurilor prin generarea de grafice.

Scroll to Top

Caută