Când începe Rabla și ce trebuie să faci ca să iei bani de la stat pentru mașină nouă

Se va da, în sfârșit, startul programului Rabla. Dacă te înscrii la timp, vei putea lua de la stat un voucher a cărui valoare va fi scăzută din prețul de ofertă pentru mașina pe care ți-o dorești.

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a declarat că programul Rabla va începe la finalul acestei săptămâni, adică vineri, 12 aprilie.

Când se dă startul programului Rabla

„Azi, sărbătorim a 15-a ediţie a lansării programului Rabla de reînnoire a parcului auto naţional. Românii aşteaptă lansarea acestui program pentru că românii doresc să cumpere o maşină nepoluantă, care şi din punct de vedere estetic să arate altfel şi doresc să circule în siguranţă pe drumurile acestei ţări. Şi mai ştiu un lucru, că ori de câte ori a fost nevoie, Administraţia Fondului de Mediu, Ministerul Mediului şi Guvernul au încercat de la ediţie la ediţie să îmbunătăţească acest program, astfel încât sumele pe care le acordăm să fie unele care să stimuleze cumpărătorul şi cetăţeanul, astfel încât să deblocăm acest sistem de rable, de deşeuri, într-un anumit sens al cuvântului, care de multe ori ne deranjează atunci când, să zicem aşa, sunt lăsate în curtea omului, să plouă, să ningă peste ele, pentru că nu mai pot fi folosite, le vedem prin parcări, le vedem abandonate”, a declarat ministrul Mediului.

continuare articol

Scroll to Top

Caută