CCI Prahova a gazduit Dialogul Public al companiei Petrotel-Lukoil

Camera de Comerț și Industrie Prahova a găzduit marți, 2 aprilie 2019, evenimentul de dialog public organizat de către compania Petrotel Lukoil Ploiești, prin care Vladimir Gherasimov – Șef Direcție Politici Regionale Lukoil, a prezentat acțiunile de responsabilitate socială, dar și planurile de viitor ale acesteia. Reprezentanții companiei și-au propus să aibă periodic întâlniri cu reprezentanții comunității pentru a afla de la aceștia care sunt proiectele de interes major în care rafinăria s-ar putea implica, aceasta fiind a treia acțiune de acest gen.

“Petrotel Lukoil este o prezență constantă în topurile celor mai prestigioase companii din județ, lucru confirmat atât prin premiile obținute de-a lungul anilor în Gala Topul Firmelor Prahovene, cât și pe plan național. Compania, care este și membru extrem de important al Camerei de Comerț și Industrie Prahova, este un jucător foarte important al economiei locale, fiind a doua din Prahova din punct de vedere al cifrei de afaceri. Petrotel-Lukoil, care în acest an aniversează 115 ani, s-a implicat în a sprijini financiar mai multe organizații, dar și autorități publice locale, centre medicale sau instituții de cultură”, a precizat Președintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu.

Potrivit lui Vladimir Gherasimov – Șef Direcție Politici Regionale Lukoil, “acesta este un program care a fost implementat până acum doar la rafinăria din Perm, unde actualul Director General al Petrotel-Lukoil – Alexei Kovalenko – a fost la conducere. El a fost inițiat în anul 2005 și de atunci are loc anual. În urma acestui program, în acești ani, s-au creat peste 2.000 de locuri de muncă. Acum ne dorim să îl implementăm și la alte rafinării din Grupul Lukoil. Este un program de dezvoltare durabilă al orașelor, în concordanță cu pactul global al ONU și care are ecou la nivelul educațional, de protecția mediului și a muncii, managerial, al capitalului uman și de eficiență energetică. Pot aplica la program ONG-uri, muzee, școli, universități, nu și companii. Fondul total al acestui program în România este de 50.000 de euro, el urmând a fi gestionat de către Petrotel-Lukoil și Lukoil România”.

La acest eveniment au mai fost prezenți Mihail Minescu – Prorector al Universității Petrol-Gaze din Ploiești, Vladimir Gherasimov – Șef Direcție Politici Regionale Lukoil, Victor Jumbei –Director General Lukoil România, Alexei Kovalenko – Director General al Petrotel-Lukoil, Dan Dănulescu – Membru Directorat și Inginer Șef al Petrotel-Lukoil,  Daniela Dănulescu – Responsabil Comunicare și Presă al Petrotel-Lukoil și mai mulți reprezentanți ai societății civile.

Un grup de elevi ploiesteni a sustinut un scurt, dar apreciat moment artistic, interpretand cateva melodii romanesti.

Scroll to Top

Caută