Director nou la SGU Ploiești

Consiliul de Administrație al SGU Ploiești a decis miercuri, 03.04.2019, numirea unui nou manager general, care să conducă Societatea de Gospodărire Urbană pentru o perioadă de 4 luni, până la organizarea concursului de ocupare a postului de manager al societății.
Potrivit ziarulincomod.ro noul director general al SGU Ploiești este Alin Dănilă, care își va intra în atribuții, începând de azi, 4 aprilie 2019.
Alin Dănilă a ocupat până în prezent postul de șef serviciu al Serviciului Domeniul Public și Privat în cadrul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești. Acesta este absolventul a două facultăți, Științe Administrative – Universitatea George Barițiu – și Mecanică – Universitatea Politehnică București – fiind de profesie inginer și economist.
„Principalele obiective asumate vizează creșterea eficienței serviciilor publice SGU Ploiești, identificarea soluțiilor în vederea creșterii veniturilor prin diversificarea activității societății și orientarea către noi clienți, dar și inițierea de proiecte de hotărâre în atenția Consiliului Local în scopul actualizării tarifelor practicate.

continuare articol

Scroll to Top

Caută