Enel România premiaza câştigătorii celei de-a XII-a ediţii a programului educational PLAY ENERGY

Enel România a desemnat elevii câştigători ai celei de-a XII-a ediţii a competiţiei naţionale PlayEnergy, un proiect educational dedicat şcolilor gimnaziale şi liceelor, având ca obiectiv promovarea cunoştinţelor despre energie prin metode de învăţare inteligente şi creative.

Astfel, PlayEnergy este inițiativa pe care Enel o dedică școlilor pentru a construi, alături de copii, un viitor sustenabil, inovator și deschis tuturor. În România, concursul ajuns la cea de-a XII-a ediție, este realizat în colaborare cu Ministerul Educației Naționale și se adreseaza tuturor școlilor și liceelor din România.

Enel România a încheiat un protocol de colaborare cu instituţiile de învăţământ, astfel încât elevii să poată realiza proiecte creative pe baza temei ediţiei de anul acesta, „Pune-ți energia în mișcare”, sub îndrumarea profesorilor coordonatori. În cadrul acestei ediții au fost implicate 190 de instituţii de învăţământ . Aproximativ 1500 de elevi din toate regiunile țării au format echipe de câte maximum 5 membri și au înscris în concurs 303 proiecte ce s-au concentrat pe 5 domenii de inovare a energiei: E-home, E-mobility, E-city, E-power, E-world.

continuare articol

Scroll to Top

Caută