Înscrieri online: Peste 100.000 Euro, premii la Creative Business Cup 2019

Antreprenorii români cu idei de afaceri din software, design, modă și alte industrii creative se pot înscrie la faza românească a competiției Creative Business Cup 2019, pentru a putea accede la finala dotată cu premii de peste 100.000 de dolari care va avea loc în Danemarca.

Înscrierile pentru Creative Business Cup România ’19  se fac AICI, în perioada 8 – 30 Aprilie, au anunțat organizatorii. Faza națională este organizată de Banca Transilvania și compania de consultanță Civitta, care vor oferi câștigătorului de la noi sprijin pentru a reprezenta România la Creative Business Cup 2019 de la Copenhaga, unde se va bate cu startup-uri din toată lumea pentru titlul de World’s Best Creative Entrepreneur.

Se caută idei de afaceri din industriile creative: design, arhitectură, arte şi meşteşuguri, publicitate, film, video şi fotografie, artele spectacolului, muzică, modă, gastronomie, edituri şi presă, radio şi televiziune, software, aplicaţii pe computer şi publicaţii virtuale, jucării şi jocuri.

Creative Business Cup este una dintre cele mai mari competiții internaționale din sectorul industriilor creative, la care participă sute de start-up-uri din peste 60 de țări, fiind o platformă de promovare și finanțare pentru produse/ servicii care sunt scalabile pe piața globală.

continuare articol

Scroll to Top

Caută