Investiții de peste 26,5 milioane de lei la Spitalul Municipal Câmpina, realizate din fonduri europene și locale. Pentru cofinanțare, Primăria va accesa un credit

Spitalul Municipal Câmpina se va transforma, începând din ianuarie 2020, într-un amplu șantier. Lucrările vor fi realizate pentru creșterea eficienței energetice și se ridică la peste 26,5 milioane de lei, din care 14 milioane sunt fonduri europene. Contractul de finanțare a fost semnat pe 19 martie, urmând ca din luna mai să fie demarate procedurile pentru organizarea licitațiilor în vederea desemnării constructorilor.

Proiectul „Creșterea eficienței energetice în Spitalul Municipal Câmpina” a fost semnat, la Călărași, la sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în prezența primarului Horia Tiseanu. Valoarea totală a proiectului, realizat prin POR 2014-2020, este de 26.528.353 lei. Din această sumă, peste 14 milioane de lei sunt alocate din Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR), aproximativ 2,1 milioane de lei provin din bugetul național, în timp ce aproape 332 de mii de lei constituie cofinanțarea eligibilă a beneficiarului. Acestora li se adaugă cheltuielile neeligibile, dar neapărat necesare investiției, suportate integral de bugetul local, și care sunt în valoare de aproximativ 10 milioane lei.

continuare articol

Scroll to Top

Caută