S-a ales mai întâi praful şi apoi pulberea de fosta uzină “1 Mai”

De parcă n-ar fi fost suficient că s-a ales praful de fostele uzine care, pe vremuri, reprezentau faima județului, mai pun umărul și hoții de fier vechi, făcând pulbere totul!
Cinstit și lăutărește vorbind, nu ei au pus pe butuci “24 Ianuarie”’ , “Flacăra” sau “1 Mai”, dar știți cum se spune: prinde orbul, scoate-i ochii ! Pe de altă parte, departe de noi gândul de a arunca anatema asupra jandarmilor prahoveni, care au prins, duminică, cinci persoane furând subansamble din fosta uzină de utilaj “1 Mai”. Ei și-au făcut doar datoria.
“ Echipaje din cadrul I.J.J. Prahova, aflate în executarea unor misiuni specifice pe raza municipiului Ploiești au surprins la ieșirea din fosta uzină de utilaj petrolier “ 1 Mai” Ploiești, cinci persoane, acestea sustrăgând cu ajutorul unui autoturism carosat și cu atelaje hipo diferite componente metalice (uși, grilaje, cadre metalice, tubulatură etc). Bunurile furate urmau să fie vândute la centre de colectare a fierului vechi de pe raza localității Ploiești”, se precizează într-un comunicat al jandarmeriei prahovene.
Persoanelor respective le-au fost întocmite acte de sesizare a poliției pentru comiterea infracțiunii de furt.

continuare articol

Scroll to Top

Caută