Sute de TIR-uri blocate la graniță din cauza unei operațiuni ANAF. Retailerii avertizează că românii riscă să rămână fără fructe și legume de Paște Citeşte întreaga ştire: Sute de TIR-uri blocate la graniță din cauza unei operațiuni ANAF. Retailerii avertizează că românii riscă să rămână fără fructe și legume de Paște

Sute de TIR-uri încărcate de fructe și legume au fost blocate în vămi după ce s-a început o amplă operațiune de verificare a calității produselor care intră în țară. AMRCR (Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România) a anunțat că susține demersul de a se stopa orice infracțiune în acest sector, însă avertizează că blocajul afectează și comercianții, și consumatorii, pentru că există riscul ca marfa să se strice. Asociația spune că este vorba de zeci de tone de legume și fructe blocate la graniță.
Acțiunea ANAF a început ca urmare a unei declarații făcute de Liviu Dragnea, care a lansat un atac la adresa celor care importă fructe și legume. În acest context, liderul PSD a cerut instituțiilor de control să verifice marfa care vine din afară.

continuare articol

 

Scroll to Top

Caută