Vizita delegatie economica tunisiana la sediul CCI Prahova

Presedintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu a primit  vineri, 12 aprilie 2019 la sediul CCI Prahova din Ploiesti,  vizita unei delegatii  din Tunisia, compusa din reprezentantii a 11 companii, sub conducerea Domnului Hichem Elloumi, Vicepresedintele UTICA – Uniunea Tunisiana pentru Industrie, Comert si Artizanat.

Delegatia a fost insotita de Doamna Hasna Tizaoui, Secretar I in cadrul Ambasadei Tunisiei la Bucuresti si a mai cuprins reprezentantii Agentiei pentru Investitii Straine  si ai Biroului pentru Promovarea Comertului Exterior din Tunisia.

CCI Prahova a gazduit aceasta intalnire la solicitarea oamenilor de afaceri tunisieni care s-au aflat in Romania in cadrul unui program mai extins alaturi de o delegatie oficiala condusa de  Domnul Hatem Ferjani, Secretar de Stat pentru Diplomatie Economica in cadrul Ministerului de Externe din Republica Tunisia.

Au participat 13 companii prahovene care au avut ocazia de a purta discutiii bilaterale de afaceri cu partenerii tunisieni in urmatoarele domenii : industrie agroalimentara, agricultura , comert cu produse agro-alimentare, logistica, transport si consultanta.

La intalnire a fost prezent si reprezentantul Directiei Agricole Prahova.

Avand in vedere interesul reciproc pentru extinderea cooperarii bilaterale, aceasta intalnire a fost o excelenta ocazie de a identifica noi oportunitati de afaceri pe o piata ce poate reprezenta o solutie generoasa de extindere a afacerilor prahovene, cu atat mai mult cu atat, exista mari similitudini dar si aspecte complementare cu judetul nostru in sectoare precum industrie, turism sau comert, fapt ce poate conduce la intensificarea colaborarilor comerciale si investitionale.

Scroll to Top

Caută