Au fost aprobate locurile scoase la concurs la Școala de Poliție din Câmpina și Școala de Pompieri din Boldești! Admiterea va avea loc în ianuarie 2020

Peste 1200 de locuri sunt scoase la concurs în 2020 pentru cei care vor să urmeze cursurile postliceale din cadrul Ministerului Administrației și Internelor. La Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr“ din Câmpina sunt aprobate peste 900 de locuri, iar alte 300 sunt destinate viitorilor subofițeri ai Școlii de Pompieri și Protecție Civilă din Boldești.

Pentru anul 2020, Ministerul Administrației și Internelor a aprobat, la nivel național, 1737 de locuri la unitățile postliceale de agenți de Poliție, agenți Poliție de Frontieră, jandarmi și pompieri. Dintre acestea, 927 sunt la Școala de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina și 300 la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldeşti-Scăeni.

La Școala de Poliție de la Câmpina, 25 de locuri revin candidaților de etnie romă, iar alte 13 sunt rezervate minorităților. La pompieri, doar două locuri sunt pentru romi.

continuare articol

Scroll to Top

Caută