Conferinta Forumului Economic de la Viena

Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, a participat, in data de 20 mai 2019, la invitatia conducerii Vienna Economic Forum (VEF), la conferinta organizata de aceasta prestigioasa organizatie si gazduita la sediul Grupului A1 Telekom Austria, din Viena.

Scopul acestui important eveniment, derulat sub deviza „Economia intalneste Politica”, a fost acela de a promova oportunitatile de investitii in regiunea cuprinsa intre Marea Adriatica si Marea Neagra, de a evidentia si dinamiza proiectele de cooperare pe termen scurt, mediu si lung in regiune, precum si de a spriniji implementarea acestora. Tema centrala a discutiilor in cadrul acestei conferinte a fost „Noi Perspective pentru Republica Macedonia de Nord”.

Delegatia nord-macedoneana prezenta la eveniment a fost condusa de E. S. Dl. Zoran Zaev – Prim Ministru si a inclus importanti oficiali guvernamentali. La conferinta au participat de asemenea, Dl. Johannes Hahn – Comisarul European pentru Politici de Vecinatate si Negocieri de Extindere, reprezentanti ai Bancii Mondiale, ai Bancii Europene de Investitii, ai Delphi Economic Forum – Grecia, reprezentanti ai mediului de afaceri din tarile prezente la eveniment.

La intalnirile care au avut loc, Dl. Aurelian Gogulescu – in calitate de Presedinte al CCI Prahova, dar si de Consul Onorific al Republicii Macedonia de Nord in Romania, a purtat discutii cu E. S. Dl. Zoran Zaev – Prim Ministrul Republicii Macedonia de Nord, cu Dl. Gunther Rabensteiner – Presedintele Vienna Economic Forum, cu  Dl. Ambasador Victor Jackovich – moderator al evenimentului, cu Dna. Ambasador Elena Kirtcheva – Secretar General al Vienna Economic Forum, cu oameni de afaceri.

 

Scroll to Top

Caută