Semnarea Memorandumului de Cooperare intre CCI Prahova si Camera de Comert si Industrie a Boemiei Centrale

Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova – Dl. Aurelian Gogulescu a participat, in data de 28 mai 2019, la invitatia Ambasadorului Republicii Cehia, in Romania – E.S. Dl. Vladimir Valky, la Seminarul ceho-roman dedicat tehnologiilor inteligente.

Evenimentul a fost organizat de catre Ambasada Republicii Cehe in Romania, cu sprijinul Ministerului Industriei si Comertului si al Ministerului Afacerilor Externe din Cehia, cu ocazia celebrarii a 15 ani de la aderarea acestei tari la Uniunea Europeana.  La seminarul bilateral au mai participat, alaturi de E.S. Dl. Vladimir Valky – Ambasadorul Republicii Cehe, Dl. Milan Peprnik – Consilier Economic al Ambasadei, Dl. George Caval – Presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Arges, companii cehesti, romanesti, precum si reprezentanti ai administratiilor publice din Romania.

In cadrul acestui eveniment, atat Dl. Presedinte Aurelian Gogulescu, cat si Dl. Presedinte George Caval au semnat cate un Memorandum de Cooperare intre CCI Prahova, respectiv CCIA Arges si Camera de Comert si Industrie a Boemiei Centrale.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută