Sute de amenzi date de agenţii rutieri pe şoselele din Prahova, în cadrul acţiunii TRUCK&BUS

Luni și marți, atât agenții din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene (BDNE) DN 1, cât și polițiștii rutieri din județ au acționat pentru verificarea activităților de transport public de persoane și mărfuri. Raziile au fost efectuate în contextul acțiunii TRUCK & BUS, desfășurată în toate statele membre ale Uniunii Europene.
Cu titlu exemplificativ, IPJ Prahova precizează faptul că ieri, în numai două ore, agenții rutieri din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene (BDNE) au verificat cu aparatul etilotest 47 de participanți la trafic, fiind aplicate 41 de sancțiuni contravenționale în sumă totală de peste 16.000 de lei. Totodată, au fost reținute două permise de conducere și un certificat de înmatriculare.
Tot ieri, între orele 9.00 și 13.00, în colaborare cu un specialist din cadrul R.A.R. Prahova, oamenii legii din cadrul Poliţiei Stațiunii Bușteni au desfăşurat o acțiune rutieră pe raza orașului, pentru depistarea celor care conduc pe drumurile publice autovehicule cu defecţiuni tehnice, în urma căreia au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.900 lei și retrase patru certificate de înmatriculare.

continuare articol

Scroll to Top

Caută