UPG Ploiești găzduiește, săptămâna viitoare, Târgul Internațional de Invenții și Idei Practice „INVENT-INVEST” – Ploiești 2019

Ediția 2019 a Târgului Internațional de Invenții și Idei Practice INVENT-INVEST se va desfășura la Ploiești în perioada 7 – 9 mai 2019, în incinta Universității Petrol-Gaze. Evenimentul este inițiat de Societatea Inventatorilor din Romania (SIR), Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești și Universitatea „Gheorghe Asachi” din Iași, instituții cu tradiție și experientă în domeniul cercetării științifice.

Târgul va cuprinde o expoziție de invenții și idei practice, precum și un workshop cu participare internațională, ambele focalizate pe stimularea creativității.

Potrivit organizatorilor, „INVENT-INVEST” ediția 2019 se vrea a fi o oportunitate de creștere a vizibilității rezultatelor cercetării științifice în rândul studenților, elevilor, comunității academice și mediului de afaceri, asigurând, totodată, condițiile promovării creativității tehnice și implementării de soluții moderne în cadrul companiilor ce manifestă interes în domeniu.

continuare articol

Scroll to Top

Caută