VIDEO Fondator Revolut: Ce produse noi va lansa aplicaţia şi cum vede faptul că unii utilizatori ar putea folosi platforma pentru evaziune

Aplicaţia fintech Revolut a anunţat recent că România este pe locul doi în topul piețelor cu cea mai rapidă creștere a numărului de utilizatori. Într-o scurtă vizită la noi în ţară, Vlad Yatsenko, co-fondator și CTO al aplicaţiei a povestit pentru StartupCafe cum explică el această creştere, ce produse noi pregăteşte compania – de la descoperiri de card, la împrumuturi şi cum vede el faptul că unii utilizatori ar putea folosi Revolut pentru a evita plata unor taxe şi impozite.

Cum se explică creşterea pe care a înregistrat-o Revolut în România?

A fost o surpriză plăcută şi pentru noi pentru că părea să vină de nicăieri. Am intrat şi în alte pieţe înainte, dar în România creştere a fost exponenţială. Sunt câteva lucruri importante care au contribuit la această creştere: echipa din România, care a muncit la adaptarea produsului la nivel local, la promovarea lui, dar a fost şi momentul potrivit de intrare în piaţă pentru că România nu pare să aibă ceva disruptiv în acest domeniu, nu sunt alţi jucători similari aici. Drept urmare Revolut a fost o primă opţiune ca alternativă pentru bancile tradiţionale. Părea că exista o problemă în piaţă, iar noi am venit cu o soluţie.

continuare articol

Scroll to Top

Caută