Zeci de tineri din Câmpina pleacă la „vânătoarea de comori” pentru o Europă Democratică.

O inițiativă inedită pentru conștientizarea importanței votului AddThis Sharing Buttons Share to Facebook 20Share to WhatsAppShare to Twitter

O profesoară din Câmpina și-a propus să scoată din amorțeală societatea civilă. Cu o energie impresionantă, Georgiana Moldoveanu derulează o serie de proiecte care-i are ca actori principal pe elevii și tinerii din Câmpina, și nu numai. Din seria proiectelor puse pe picioare de ea se numără și Câmpina Express – A City Hunt for European Democracy, realizat de grupul de inițiativă GAME CHANGERS, în parteneriat cu campania #dedataastavotez. Totul pe 18 mai, de la ora 10.00.

„Simpaticii din grupul de inițiativă GAME CHANGERS organizează, în parteneriat cu campania” #DEDATAASTAVOTEZ, pentru prima dată în acest oraș minunat CÂMPINA CITY HUNT.
Evenimentul este unul distractiv, în care participanții vor trebui să caute în oraș puncte de control unde vor fi așteptați de către voluntari cu activități adaptate în spiritul civic, prin care ne propunem să înțelegem mai bine de ce trebuie să mergem la vot. Atracția principală o reprezintă cele 12 steluțe care trebuie să fie acumulate de o echipă pentru a câștiga competiția”, sunt precizările făcute de inițiatoarea proiectului, Georgiana Moldoveanu, profesoară de Engleză la Colegiul „N.Grigorescu“ și Liceul Energetic din Câmpina.

continuare articol

Scroll to Top

Caută