Business Evolution – Next Level, la Ploiesti

Compania Kompass impreuna cu partenerul traditional Camera de Comert si Industrie Prahova au organizat marti, 25 iunie 2019, la Prahova Plaza Hotel, evenimentul Business Evolution – Next Level, la care Prahova Business a fost partener media.

Acesta este o serie de conferinte dedicate managerilor romani care vor sa-si dezvolte afacerea, sa afle despre solutii si abordari noi si totodata sa cunoasca noi potentiali parteneri de afaceri.

Business Evolution – Next Level a reunit la Ploiesti circa 100 de participanti, manageri din zona, avand doua sectiuni, cu solutii si informatii ce pot fi puse in practica imediat.

Consultanta si Management strategic este prima parte a conferintelor, in care managerii pot afla noutati privind trendurile in strategiile de management, solutii de productivitate, management al riscurilor, noutati privind finantarea si taxarea afacerilor.

Cea de-a doua parte a evenimentului se refera la tactici si solutii verificate pentru extinderea afacerilor, Vanzari, Marketing, HR, dar si dezvoltare personala pentru manageri si pentru angajatii lor.

Prezenta la eveniment, Dna Alexandra Petre – Directorul de Promovare, Comunicare si PR al Camerei de Comert si Industrie Prahova – a facut o prezentare referitoare la realitatile si provocarile economiei prahovene la momentul actual.

„De fiecare data cand am colaborat cu DOING BUSINESS in organizarea unor astfel de evenimente – fie in calitate de gazde – coorganizatoare, fie de parteneri, ca si acum, am incercat sa aducem prin prezenta noastra si a firmelor care au raspuns la invitatia CCI Prahova, plus-valoare  concretizata in informatie actuala, bine structurata, din miezul vietii economice si a comunitatii de afaceri prahovene si romanesti.

Un tablou la zi – in cifre si date  – al economiei prahovene, evidentiaza un fapt care multi ani este o realitate binecunoscuta: din punct de vedere economic, la nivel national, Prahova este unul dintre cele mai dezvoltate judete, este unul dintre motoarele puternice ale economiei romanesti, iar cele mai recente date si indicatori economici sustin aceasta afirmatie. In prezent, judetul Prahova se plaseaza pe locul 4 (dupa Municipiul Bucuresti si 2 judete – Constanta si Cluj), cu un PIB (in 2018) de 9,2 miliarde Euro, reprezentand 4,7% din PIB-ul Romaniei », a spus Alexandra Petre.

Provocarile economiei prahovene la momentul actual sunt valabile si la nivelul economiei nationale. „Din activitatea pe care o desfasuram, din relatia cu firmele si cu ceilalti parteneri institutionali am identificat trei provocari cu care se confrunta mediul economic prahovean: Deficitul tot mai accentuat al fortei de munca; Pastrarea investitiilor straine existente si atragerea de noi investitii straine, in paralel cu stimularea investitorilor autohtoni; Stimularea inovarii”, a mai spus Alexandra Petre.

Printre speakerii conferintei s-au mai numarat: Alina Marchis – Analist la BERD; Horia Ungur – Allianz Tiriac Asigurari; Alice David – First Bank; Cristina Spirescu – KPMG; Tudor Galos – Tudor Galos Consulting; Dumitru Ion – CEO Kompass Romania si Doingbusiness.ro; Elena Badea – Valoria si Ozana Giusca – Founder of Tooliers.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută