Seminar pe tema achizitiilor publice

In data de 20 iunie 2019, la sala “Europa” din Palatul Adminsitrativ Ploiesti, a avut loc seminarul pe tema achizitiilor publice, adresat atat autoritatilor publice, cat si operatorilor economici din judetul Prahova.

Evenimentul, care a fost organizat in parteneriat de catre Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Camera de Comert si Industrie Prahova, Consiliul Judetean Prahova si Asociatia Expertilor in Achizitii (AEXA), a avut drept scop analizarea sistemului achizițiilor publice din România, atât din punctul de vedere al specialiștilor, al autorităților contractante, cât și al societăților comerciale participante la procedurile de achiziție.

In deschiderea evenimentului au luat cuvantul: Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat – Dl. Stefan-Radu Oprea, Presedintele Consiliului Judetean Prahova – Dl. Bogdan Toader si reprezentantii Societatii de Avocati «Ceparu si Irimia» – Dl. Adrian Ceparu – Președintele AEXA si Dl. Florin Irimia – Președinte Executiv AEXA.

In sala au fost prezenti de asemenea Dna. Rodica Paraschiv si Dl. Andrei Nicolae – Deputati, Dna. Madalina Lupea – Prefectul Judetelului Prahova si Dna. Ludmila Sfarloaga – Vicepresedinte la Consiliul Judetean Prahova.

Dupa o prezentare a procedurii de achizitii publice a avut loc o sesiune de intrebari si raspunsuri, pornind de la situatii concrete ridicate de catre participantii la eveniment.

CCI Prahova, in calitate de coorganizator, a asigurat prezenta companiilor si a institutiilor publice prahovene si a fost reprezentata la eveniment de catre 3 membri ai conducerii sale executive.

Scroll to Top

Caută