Cofetariile Ana State Ploiesti, investitie de un milion de euro intr- un nou laborator: „Folosim unt in loc de margarina si doar ciocolata belgiana”

Gabriel State, un antreprenor ploieștean care a deschis, acum 5 ani, împreună cu soția sa – Ana, Cofetăriile Ana State, în care vinde zilnic 2000 de prăjituri în cele două locații din Ploiești, a investit un milion de euro într-un nou laborator. Aici se vor produce o gamă variată de prăjituri, produse de patiserie, torturi aniversare, torturi de nuntă și torturi pentru botez. Construcția, care se întinde pe o suprafață de 1.000 metri pătrați și care va avea spații de vânzare și un loc special pentru evenimente, pentru 40 de persoane.

“Clientul va avea posibilitatea să vadă locația unde se fac produsele, dar și procesul de producție, să știe ce cumpără. Când am înființat firma, în 1993, activam în domeniul brutăriei, însă după 22 de ani am revenit la vechea mea pasiune, de maistru bucătar-cofetar. Am participat la diverse cursuri și specializări în Franța, Italia, Germania și în 5 ani am învățat cât alții în 30”, spune Gabriel State.

continuare articol

închide Panel