Mega Image anunţă continuarea parteneriatului cu producătorii locali de legume

Mega Image a anunţat joi că va continua, pentru al şaselea an consecutiv, programul „Gusturi româneşti de la gospodari”, dezvoltat împreună cu producătorii locali din zona de sud-est a ţării, care cultivă şase tipuri de legume de sezon care ajung direct pe rafturile magazinelor: roşii, ardei bianca, salată verde, castraveţi cornişon, ardei kapia şi vinete.

În prezent, programul „Gusturi româneşti de la gospodari” include peste 140 de fermieri care cultivă legume pe o suprafaţă totală de peste 86 de hectare.

„Am crescut de la an la an un program unic pe piaţă prin modul în care ne implicăm în cultivarea legumelor alături de fermieri, pentru a le oferi consumatorilor noştri în fiecare sezon şase legume cu gust autentic, cotrolate în fiecare etapă de creştere. Mai mult, programul Gusturi româneşti de la gospodari aduce beneficii şi pentru producători, de la stabilitate financiară la formarea lor continuă în legumicultură prin consultanţă de specialitate, cu impact direct asupra agriculturii locale. Vom continua investiţia în acest program” afirmă Mircea Moga, director executiv Mega Image.

continuare articol

închide Panel