Ministerul Sănătății a alocat aproape 13 milioane de lei pentru achiziția de aparatură la Spitalul Județean și Maternitatea Ploiești

Consiliul Județean Prahova a adoptat o hotărâre privind rectificarea bugetelor celor două spitale aflate în administrarea sa, Spitalul Județean de Urgență Ploiești și Spitalul de Obstertică-Ginecologie Ploiești. Modificarea a fost necesară în contextul în care Ministerul Sănătății le-a alocat celor două unități medicale peste 12,7 milioane de lei, pentru achiziționarea de aparatură medicală.

„Spitalul Județean de Urgență Ploiești și Spitalul de Obstetrică și Ginecologie Ploiești au primit 12,72 milioane lei pentru achiziționarea de aparatură medicală de la Ministerul Sănătății. Concret, fondurile, în valoare de aproximativ 3 milioane de euro, au fost transferate drept subvenții de la bugetul de stat către bugetul Consiliului Județean Prahova pentru finanțarea investițiilor în sănătate necesare creșterii calității în actul de îngrijire medicală”, a anunțat președintele CJ Prahova, Bogdan Toader.

continuare articol

Scroll to Top

Caută