Semnarea Acordului de Colaborare intre CCI Prahova si CCI a Regiunii Nijni Novgorod

Camera de Comert si Industrie a regiunii Nijni Novgorod a adresat Camerei de Comert si Industrie Prahova invitatia de a efectua o vizita de lucru in perioada 2 – 5 iulie 2019, in regiunea Nijni Novgorod.

Alaturi de Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, din delegatia prahoveana au mai facut parte: reprezentanti ai Parlamentului Romaniei, ai Primariei Municipiului Ploiesti, ai Universitatii Petrol-Gaze Ploiesti si ai Patronatului IMM Prahova.

Nijni Novgorod  – al cincilea mare oraș al Federației Ruse, cu o populatie de peste 1,3 milioane locuitori – este centrul economic și cultural al vastei regiunii economice Volga-Viatka și, totodata, centrul administrativ al regiunii Nijni Novgorod.

Adenda vizitei de lucru a cuprins intalniri cu conducerea Camerei de Comert si Industrie a Regiunii Nijni Novgorod, la sediul acesteia, unde a avut loc si un forum economic cu tema „Dezvoltarea durabila a productiei in domeniul industrial”, la care au participat  reprezentanti guvernamentali de la nivelul regiunii, din partea a trei ministere  – Ministerul Ecologiei si Resurselor Naturale, Ministerul Industriei, Comertului si Antreprenoriatului si Ministerul Energiei si Gospodariei Comunale. Cu aceasta ocazie, Presedintele CCI Prahova a sustinut o prezentare a judetului Prahova si a potentialului investitional prahovean. In acelasi cadru, a avut loc si semnarea Acordului de Colaborare intre CCI Nijni Novgorod si CCI Prahova.

Programul deplasarii – care a avut ca scop o mai buna cunoastere reciproca, in vederea stabilirii de contacte de afaceri – a mai cuprins vizitarea unor obiective economice importante –  rafinaria LUKOIL – Nijegorodnefteorgsintez, SIBUR-Kstovo si RusVinil – fabrici producatoare de materiale bituminoase,  precum si obiective socio-culturale din regiunea Nijni Novgorod.

Scroll to Top

Caută