Soluții financiare de sustinere a mediului antreprenorial

In data de 1 august 2019, s-a desfasurat, la sediul Camereide Comert si Industrie Prahova, seminarul intitulat “Solutii Financiare de sustinere a mediului antreprenorial” – un eveniment organizat in parteneriat cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) si cu Banca Transilvania, in cadrul proiectului Start-up Nation 2018-2019.

În cadrul seminarului, la care au participat peste 70 de beneficiari ai programului Start-up Nations, dar si alti potentiali aplicanti in cadrul programului, au luat cuvantul si au sustinut prezentari  urmatorii invitati: Dl. Stere Farmache-  Preşedintele Directoratului Fondului Roman de Contragarantare, Dna. Daniela Manea – Vicepresedintele Patronatului IMM Prahova, Dl. Cornel  Nitu –  Presedintele Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania – Filiala Prahova, Dl. Dragoș Ungureanu – Director Adjunct Comercial IMM – Banca Transilvania, Dl. Viorel Carstea – Director executive Directia Garantare – FNGCIMM, Dl. Virgil Anghel – Director General Adjunct FNGCIMM si Dna. Lacramioara Puisor – Consilier Agenitia pentru IMM, Atragere de Investitii si Promovarea Exportului Ploiesti.

Au fost prezentate soluțiile de finanțare și garantare destinate antreprenorilor aflați la început de drum, declarați admisi în Programul Start-Up Nation 2018-2019 și care intenționează să acceseze creditul-punte de la Banca Transilvania, garantat de FNGCIMM. De asemenea, au fost expuse informatii despre solutiile de finantare si de garantare pentru investiții și dezvoltarea afacerilor, pentru creșterea calității vieții (Programul Investește în tine, Programul Prima mașină si Programul Prima Casă), precum si produse alternative din portofoliul FNGCIMM pentru inițierea și dezvoltarea afacerilor.

Expunerile au fost urmate de o sesiune de intrebari si raspunsuri.

Scroll to Top

Caută