Seminar – Work-shop pe tema “Combaterii discriminarii la locul de munca in cadrul proiectului SMART START UP – Antreprenoriat inovativ si sustenabil in Sud Muntenia

In data de 29 august 2019, incepand cu ora 15.00, a avut loc, in cadrul Centrului de Inovare Sociala Ploiesti, primul eveniment desfasurat in cadrul activitatii A.2.5. Infiintarea si functionarea centrelor – Accelerator de invoare sociala.

 

Proiectul in cadrul caruia se deruleaza seminarul se deruleaza pe o perioada de 26 de luni si este implementat in Regiunea Sud Muntenia, respectiv judetele Prahova, Dambovita, Arges, Calarasi, Giurgiu, Teleorman si Ialomita. Beneficiar al proiectului este Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in parteneriat cu OTP Consulting Romania SRL si Camera de Comert si Industrie Prahova.

 

La evenimentul la care au participat 24 de antreprenori din Prahova, a fost prezentat un material pe tema combaterii discriminarii la locul de munca, pe baza studiilor deja existente, dar si a exemplelor concrete, cu scopul de a-i constientiza pe prospetii antreprenori in legatura cu riscurile si amenintarile legate de aceste aspecte, asupra derularii si dezvoltarii propriei afaceri. Prezentarea – realizata in Power-Point – va fi trimisa pe e-mail tuturor antreprenorilor formati in acest proiect, pentru a putea studia si aprofunda toate aspectele importante legate de implementarea prevederilor si normelor de combatere a discriminarii la locul de munca.

 

La seminar au mai participat si expertii start-up si expertii monitorizare – decontare, care au raspuns punctual la intrebarile antreprenorilor legate de implementare si derularea startap-urilor nou infiintate.

Alexandra Petre

Responsabil Centru-Accelerator de invoare sociala, Ploiesti

Scroll to Top

Caută