Conferința Româno-Bulgară B-DIGITAL, la CCI Prahova

Camera de Comerț și Industrie Prahova a organizat joi, 26 octombrie 2019, în colaborare cu Ambasada Bulgariei în România și Consulatul Onorific al Bulgariei la Ploiești, Conferința Româno – Bulgară “B-DIGITAL”. Amfitrionul acțiunii a fost președintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu, care a făcut un scurt istoric al colaborării dintre instituția pe care o conduce și Bulgaria, exprimându-și speranța că acest tip de eveniment va fi permanentizat.

Acțiunea a fost destinată companiilor din România și Bulgaria care își derulează activitatea atât în domeniul IT cât și în cel industrial și a avut ca scop dezbaterea, prezentarea și stabilirea de relații de business în urmatoarele sectoare: servicii și produse IT pentru industrie, soluții în automatizări, E-commerce, plăți electronice, digitalizare, securitate cibernetică, infrastructură de rețea, robotică, producție inteligentă, inovare etc.

La conferintă au fost prezenți Ivaylo Marinov – Consilier Economic și Comercial în cadrul Ambasadei Bulgariei în România și Rosen Rusev, Consul Onorific al Bulgariei la Ploiești.

La final, cei prezenți au interacționat într-o sesiune special B2B, care poate deschide noi canale de colaborare între companiile pe care le reprezintă.

închide Panel