Conferința Româno-Bulgară B-DIGITAL, la CCI Prahova

Camera de Comerț și Industrie Prahova a organizat joi, 26 octombrie 2019, în colaborare cu Ambasada Bulgariei în România și Consulatul Onorific al Bulgariei la Ploiești, Conferința Româno – Bulgară “B-DIGITAL”. Amfitrionul acțiunii a fost președintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu, care a făcut un scurt istoric al colaborării dintre instituția pe care o conduce și Bulgaria, exprimându-și speranța că acest tip de eveniment va fi permanentizat.

Acțiunea a fost destinată companiilor din România și Bulgaria care își derulează activitatea atât în domeniul IT cât și în cel industrial și a avut ca scop dezbaterea, prezentarea și stabilirea de relații de business în urmatoarele sectoare: servicii și produse IT pentru industrie, soluții în automatizări, E-commerce, plăți electronice, digitalizare, securitate cibernetică, infrastructură de rețea, robotică, producție inteligentă, inovare etc.

La conferintă au fost prezenți Ivaylo Marinov – Consilier Economic și Comercial în cadrul Ambasadei Bulgariei în România și Rosen Rusev, Consul Onorific al Bulgariei la Ploiești.

La final, cei prezenți au interacționat într-o sesiune special B2B, care poate deschide noi canale de colaborare între companiile pe care le reprezintă.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută