Vizita la sediul CCI Prahova a Doamnei Irina-Loredana STANCULESCU, Consul General al Romaniei la Cernauti, UCRAINA

Miercuri, 4 Septembrie 2019, CCI Prahova a organizat o intalnire de lucru cu ocazia vizitei Doamnei Irina-Loredana STANCULESCU, Consul General al Romaniei la Cernauti, UCRAINA.

Au participat Doamna Ludmila Sfarloaga – Vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, Dl. Emil Draganescu – Subprefect si Dna. Teodora Marin – Administrator Public al Municipiului Ploiesti, o delegatie a Inspectoratului Judetean  Scolar Prahova condusa de Dl. Inspector General Nicolae Angelescu, precum si reprezentantii mai multor companii prahovene.

Amfitrionul evenimentului, Dl. Presedinte Aurelian Gogulescu a fost liantul unor discutii foarte concrete si substantiale ce au vizat identificarea unor oportunitati de colaborare economica, culturala, institutionala si de invatamant, intensificarea relatiilor parteneriale in sectorul de business, investitional si social precum si o cunoastere mai detaliata a realitatilor pietei din Ucraina , a potentialului de cooperare bilaterala si a climatului socio-economic din aceasta tara.

Scroll to Top

Caută