Adrian Oros, ministrul agriculturii: „Nu se va renunța la niciun program de sprijin pentru agricultori. Se vor genera și alte programe”

„În timpul mandatului meu, Ministerul Agriculturii se va afla în slujba fermierilor români și nu invers. Folosirea acestora în jocuri politice este de domeniul trecutului”, scrie Adrian Oros, minstrul agriculturii, pe pagina sa de Facebook, potrivit fermierinromania.ro, citat de HotNews.ro.

De asemenea, minstrul agriculturii a menționat că, la sfârșitul săptămânii trecute, a avut întălniri cu fermierii alături de care a evaluat situația programelor de subvenții. „Am avut o serie de întâlniri cu legumicultorii și fermierii din zona Tecuciului. Am vizitat zona legumicolă Matca și fermele de animale din Barcea unde am discutat cu sute de fermieri despre găsirea unor modalități cât mai eficiente de valorificare a potențialului agricol din această regiune. Concluzia este una singură: Ministerul Agriculturii nu va renunța la niciun program de sprijin pentru agricultori și, în plus, va genera și și alte programe de susținere și de încurajare a acestora”, a precizat ministrul Adrian Oros.

continuare articol

Scroll to Top

Caută