Presedintele Aurelian Gogulescu, la Saptamana Bucatariei Italiene in lume de la Bucuresti

In data de 25 noiembrie 2019, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, insotit de reprezentantii catorva firme prahovene, a participat la evenimentul prilejuit de Saptamana Bucatariei Italiene in lume, organizat de Ambasada Italiei in Romania in colaborare cu membrii delegaţiei la Bucureşti ai “Accademia Italiana della Cucina”si gazduit de Palazzo Italia din Bucuresti.

Acest eveniment, la care au participat cu produse italiene tipice si demonstratii culinare importante restaurante italiene din Romania, renumiti maestri bucatari italieni si distribuitori de produse alimentare italiene traditionale – a constituit un bun prilej de promovare a uneia dintre cele mai vestite si rafinate bucatarii din lume, parte a patrimoniului imaterial UNESCO, prin dieta mediteraneeana.

Cu acest prilej, Presedintele CCI Prahova a acordat un interviu Televiziunii Romane, cu privire la comunitatea italiana de afaceri si a prezentei acesteia in peisajul economic prahovean si romanesc.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută