CCI Prahova, vizitata de o delegatie din Harbin (R.P. Chineza)

O delegație din orașul Harbin, din provincia Heilongjiang (R. P. Chineză) a vizitat luni, 16 decembrie 2019, Camera de Comerț și Industrie Prahova, la inivitația Președintelui instituției, Aurelian Gogulescu, cel care a fost și amfitrionul evenimentului.

Delegația chineză a fost format din Liu Xing-Dong – Președinte al Asociației Cetățenilor din Harbin pentru menținerea relațiilor de prietenie cu alte state, Zheng Ben-Hu – Director General al Biroului de configurare organizațională din cadrul CPC, Comitetul Harbin, Kai Li – Consultant și traducător în cadrul Biroului de Relații Internaționale Harbin, Zhang Yong-Xin – Consultant Senior în cadrul Biroului de Relații Internaționale Harbin, Li Si-Yuan – Director General al Biroului de Management Urban din Harbin și Wang Yan – Camera de Comerț Bilaterală România-China.

“Este o mare bucurie și onoare pentru noi ca instituție, și pentru mine personal, să primim vizita reprezentanților unui oraș din China cu care Ploieștiul are relații de colaborare de peste 20 de ani. Sunt convins că vizita de astăzi va putea fi un punct de plecare pentru intensificarea și întărirea acestor relații de colaborare în diverse domenii de activitate”, a precizat Președintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu.

Oaspeții din China s-au referit la Președintele CCI Prahova ca la “prietenul nostru vechi, care a făcut foarte mult pentru întărirea relațiilor de colaborare dintre Ploiești și Harbin (oraș cu 11 milioane de locuitori), dintre China și România”.

Președintele Asociației Cetățenilor din Harbin pentru menținerea relațiilor de prietenie cu alte state, Liu Xing-Dong, a semnat în Cartea de Onoare a CCI Prahova și a adresat invitația tuturor celor interesați de a particpa la două evenimente majore pe care orașul din China le găzduiește: Festivalul Gheții, care va debuta pe 5 ianuarie 2020 și Târgul Internațional (al treilea din China), care va avea loc în luna iunie a anului viitor.

Scroll to Top

Caută