Sistemele de arhivare ETERMET – structuri de organizare a spatiului

Evenimentul de prezentare a sistemelor de arhivare

ETERMET – Italia

In data de 5 decembrie 2019, Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat la Sala « Europa » de la sediul sau, evenimentul de prezentare a sistemelor ETERMET – structuri de organizare a spatiului, destinate in principal arhivarii documentelor, dar si altor activitati logistice si de depozitare.

 Cu o experienta de peste 50 ani in realizarea de structuri pentru depozitare / arhivare, compania italiana ETERMET, din Florenta produce si monteaza  un sistem modern, inovativ, caracterizat prin calitati precum siguranta, rezistenta, stabilitatea in conditii de risc seismic ridicat. Sistemele ETERMET au o capacitate mare de optimizare a spatiului, sunt confectionate din otel special zincat sau vopsit, sunt versatile si perfect adaptabile spatiului disponibil. Pot fi realizate mono-nivel sau in sistem etajat, cu inaltimi de pana la 12 m.

Seminarul de prezentare s-a adresat companiilor din toate domeniile de activitate care au arhive de documente, sau alte nevoi de stocare/depozitare produse, sau materii prime, precum si institutiilor  – din administratia publica, institutii de invatamant, tribunale / judecatorii, banci, notariate, etc.

Acesta a fost primul seminar de prezentare in Romania organizat de ETERMET, care a ales judetul Prahova si CCI Prahova datorita fortei economice din aceasta zona. La eveniment au participat 26 reprezentanti ai companiilor si institutiilor din Prahova, Buzau si Cluj. Intre institutiile reprezentate s-au numarat institutii ale administratiei publice, de invatamant – liceal si universitar, de sanatate, Arhivele Statului Prahova. Din partea companiei italiene au participat presedintele-fondator, directorul de import-export si reprezentantul pe Romania al companiei.

Seminarul a cuprins o sectiune de prezentari a structurii care sta la baza sistemului, precum si a posibilitatilor de modulare a partilor componente adaptate nevoilor clientului. Prezentarile au fost urmate de o sesiune interactiva de intrebari si raspunsuri, dar si de demonstratii pe sistemele care au fost montate si expuse, special pentru acest eveniment.

Scroll to Top

Caută