Sistemele de arhivare ETERMET – structuri de organizare a spatiului

Evenimentul de prezentare a sistemelor de arhivare

ETERMET – Italia

In data de 5 decembrie 2019, Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat la Sala « Europa » de la sediul sau, evenimentul de prezentare a sistemelor ETERMET – structuri de organizare a spatiului, destinate in principal arhivarii documentelor, dar si altor activitati logistice si de depozitare.

 Cu o experienta de peste 50 ani in realizarea de structuri pentru depozitare / arhivare, compania italiana ETERMET, din Florenta produce si monteaza  un sistem modern, inovativ, caracterizat prin calitati precum siguranta, rezistenta, stabilitatea in conditii de risc seismic ridicat. Sistemele ETERMET au o capacitate mare de optimizare a spatiului, sunt confectionate din otel special zincat sau vopsit, sunt versatile si perfect adaptabile spatiului disponibil. Pot fi realizate mono-nivel sau in sistem etajat, cu inaltimi de pana la 12 m.

Seminarul de prezentare s-a adresat companiilor din toate domeniile de activitate care au arhive de documente, sau alte nevoi de stocare/depozitare produse, sau materii prime, precum si institutiilor  – din administratia publica, institutii de invatamant, tribunale / judecatorii, banci, notariate, etc.

Acesta a fost primul seminar de prezentare in Romania organizat de ETERMET, care a ales judetul Prahova si CCI Prahova datorita fortei economice din aceasta zona. La eveniment au participat 26 reprezentanti ai companiilor si institutiilor din Prahova, Buzau si Cluj. Intre institutiile reprezentate s-au numarat institutii ale administratiei publice, de invatamant – liceal si universitar, de sanatate, Arhivele Statului Prahova. Din partea companiei italiene au participat presedintele-fondator, directorul de import-export si reprezentantul pe Romania al companiei.

Seminarul a cuprins o sectiune de prezentari a structurii care sta la baza sistemului, precum si a posibilitatilor de modulare a partilor componente adaptate nevoilor clientului. Prezentarile au fost urmate de o sesiune interactiva de intrebari si raspunsuri, dar si de demonstratii pe sistemele care au fost montate si expuse, special pentru acest eveniment.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută