Seminar de prezentare a Forumului International de Afaceri – CONNEXT 2020

In contextul globalizarii accentuate a economiilor, a cresterii importantei networking si colaborarii in toate sectoarele de activitate, Camera de Comert si Industrie Prahova are placerea de a va informa asupra unui eveniment major organizat la Milano in perioada 27 – 28 februarie 2020CONNEXT 2020. Este un forum de afaceri aflat la a doua sa editie, iar rezultatele primei editii au fost peste asteptari: peste 7.000 de companii, peste 40.000 de utilizatori ai platformei, peste 2.500 de intalniri bilaterale etc.

Evenimentul, organizat de CONFINDUSTRIA – Confederatia Generala a Industriasilor Italieni, va avea doua dimensiuni: una expozitionala de prezentare concreta a unei largi varietati de produse si servicii dand posibilitatea vizitatorilor sa analizeze pe loc calitatea acestora si oportunitatile de parteneriate, si una digitala ce va oferi prin asa-numitul Marketplace, intalniri bilaterale, participari la seminariile si laboratoarele ce se vor organiza. A se vedea https://connext.confindustria.it/2020/ .

Avand in vedere cele de mai sus, va rugam sa analizati posibilitatea participarii la acest eveniment tinand cont ca veti avea oportunitatea, gratie Confindustria Romania si Confindustria Est Europa, dar si a Acordului de Colaborare semnat de CCI Prahova cu CONFINDUSTRIA, sa aveti acces GRATUIT la acest important eveniment economic. Este de mentionat ca MARKETPLACE ramane activa si dupa incheierea evenimentului, continuand sa furnizeze celor inregistrati informatii despre potentiali parteneri, organizand intalniri bilaterale virtuale si transmitandu-le informatii valoroase referitoare la progresele realizate pe intreg mapamondul in domeniul lor de activitate.

Pentru o mai completa informare, va invitam sa participati la Seminarul de prezentare a CONNEXT 2020 care va avea loc in data de 22.01.2020 intre orele 10.00 – 13.00 la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Amfiteatrul Albastru, (Bucuresti, Bd. Octavian Goga, nr.2), cu participarea Doamnei Letizia Pizzi – delegat CONFINDUSTRIA ITALIA pentru CONNEXT 2020.

 

Asigurandu-va de deplina noastra colaborare, va multumim pentru atentia acordata si va rugam sa ne transmiteti expresia Dvs. de interes privind aceasta oportunitate, pana cel tarziu 17 ianuarie 2020la email externe@cciph.ro .

Scroll to Top

Caută