Cum puteti participa la expozitia “Fabricat in Moldova”, la Chisinau

In perioada 29 ianuarie –2 februarie 2020, va avea loc, la Chisinau, in Republica Moldova, cea de-a XIX-a editie a Expozitiei “FABRICAT IN MOLDOVA”, actiune destinata promovarii marfurilor si serviciilor autohtone pe pietele externe.

 

Evenimentul, organizat de Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” din Chișinău, a devenit cea mai populară platformă expozițională, care reflectă principalele tendinţe de dezvoltare a pieţei de produse şi servicii în Republica Moldova. Devenind cea mai mare expoziție națională, aceasta poate fi pe bună dreptate denumită oglinda pieței moldovenești, imaginea comunității de afaceri, locul reuniunii atât a specialiștilor, cât și reprezentanților businessului.

 

Ca și în edițiile anterioare, expoziția va găzdui un program amplu de afaceri în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atât pentru expozanti cat si pentru vizitatori precum si un Forum de Afaceri Republica Moldova – Romania, organizat in cooperare cu proiectul Uniunii Europene – ENTERPRISE EUROPE NETWORK-EEN si gazduit de CCI a Republici Moldova in data de 30 ianuarie 2020.

 

În acest sens vor fi organizate diverse concursuri, mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminarii, conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial- economice. Este preconizata participarea a peste 400 de companii din Republica Moldova, reprezentand majoritatea domeniilor de activitate.

 

Ne exprimam speranta ca aceasta oportunitate este de interes pentru activitatea pe care o desfasurati iar in cazul in care doriti sa participati, – ca vizitator sau ca expozant – va rugam sa completati si sa ne transmiteti Fisa Participare pana cel tarziu 17 ianuarie 2020, la email: [email protected] Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la tel. 0244 514530, persoana de contact Dna Mihaela Hristache, Director DRII.

închide Panel