Workshop BUSINESS SI COMPETITIVE INTELLIGENCE ETICA, PREDICTIBILITATE SI PROFIT IN MEDIUL DE AFACERI DIN ROMANIA

Camera de Comert si Industrie Prahova, in colaborare cu IceU Training Group, va invita sa participati joi, 6 februarie 2020, la un eveniment cu o tematica noua si cu potential inovativ pentru derularea activitatii companiilor din Romania – workshop-ul BUSINESS SI COMPETITIVE INTELLIGENCE, organizat la Sala „Europa” de la sediul CCI Prahova (Ploiesti, Str. Cuza Voda, nr. 8), intre orele 9:30 – 15:00.

 

Tematica acestei actiuni se bazeaza pe ideea prezentarii din diverse perspective a modalitatii de implementare a unei functii de intelligence in mediul privat, prin crearea unor structuri specializate de Business si Competitive Intelligence.

 

Efectele globalizarii si evolutiile din mediul de afaceri au generat necesitatea integrarii in business a unor experti care – intr-un cadrul legislativ strict reglementat – activeaza in domeniul Business & Competitive Intelligence, respectiv al obtinerii, verificarii, analizei si  valorificarii informatiilor necesare fundamentarii deciziilor strategice si operationale, cu privire la stakeholderii care impacteaza compania, respectiv, informatii relevante despre competitie, clienti, furnizori si mediul socio-economic.

 

Mai concret, acest workshop, care se adreseaza deopotriva reprezentantilor din top-managementul companiilor – CEO, CFO, dar si departamentelor de Resurse Umane, Vanzari, Achizitii si  Serviciilor Antifrauda, va avea o tematica diversificata – HR, Antifrauda, Competitive Intelligence, Vanzari – produse si servicii inovative, Inginerie socială: selfawarness, profiling si comportament simulat.

La finalul evenimentului, participantii vor primi o Diploma de Participare.

 

IceU Training Group – partener in organizarea acestui workshop – este singura companie romaneasca specializata in servicii de training si consultanta in profiling, bazate pe tehnici de detectare comportament simulat si erori cognitive, care ofera solutii complexe de competitive intelligence in domenii precum: resursele umane, IT&C, retail, vanzari, banking, asigurari, case de avocatura, securitate privata, educatie.

 

Pentru informatii privind participarea, va invitam sa va adresati la tel. 0244 512552 – int. 114, sau la e-mail: [email protected].

închide Panel