Workshop „Creșterea performanței companiilor românești în regiunea extinsă a Mării Negre”

Camera de Comerț și Industrie a României, Camera de Comert si Industrie Prahova si Institutul KAIZEN vă invită să participați la workshop-ul „Creșterea performanței companiilor românești în regiunea extinsă a Mării Negre”.

 

În primul semestru al anului 2020, România va asigura Președinția-în-Exercițiu a Organizaţiei Cooperării Economice a Mării Negre (BSEC), sub motto-ul ,,Bridging Shores through Enhancing Cohesion”, acesta fiind al șaselea mandat asumat de țara noastră de la înființarea Organizației. În aceeași perioadă, Camera de Comerț și Industrie a României va deține Președinția rotativă a Consiliului de Afaceri al Organizației de Cooperare Economică la Marea Neagră (BSEC – BC).

 

BSEC – BC are rolul de a promova și dezvolta cooperarea economică și comercială între statele din regiunea extinsă a Mării Negre (Albania, Armenia, Azerbaijan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Moldova, Romania, Rusia, Serbia, Turcia, Ucraina).

 

Pe aceste coordonate, sunteti invitati la primul eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie a României în marja Președinției rotative a BSEC – BC, ce se va desfășura la sediul Camerei de Comerț și Industrie Prahova (Ploiești, Str. Cuza Voda, nr.8), Sala Europa, în data de 23 ianuarie 2020, începând cu ora 10:30.

 

Evenimentul va presupune organizarea unui workshop, în parteneriat cu Institutul Kaizen România (https://ro.kaizen.com/ ) și Camera de Comerț și Industrie Prahova, având ca obiectiv prezentarea unor metode de bună practică ale managementului îmbunătățirii continue a performanței – KAIZEN. Aplicarea acestora are ca rezultat optimizarea proceselor din cadrul companiilor românești și multinaționale, cu efect direct în creșterea competitivității, cifrei de afaceri, precum și în reducerea costurilor și a termenelor de livrare.

 

Avand convingerea ca acest eveniment inedit va fi de interes pentru compania Dvs., va adresam invitatia de a ne onora cu prezenta Dvs. si va rugam sa confirmati participarea pana cel tarziu 17 ianuarie 2020 la email: [email protected], persoana de contact : Dna. Mihaela Hristache, Director Relatii Externe CCI Prahova, tel 0244 514530.

închide Panel