Sănătos – Smart – Sustenabil – stil de viață sănătos

Sanatos – Smart – Sustenabil eveniment de promovare a unui stil de viata sanatos

Camera de Comert si Industrie Prahova, in colaborare cu Palazzo Italia si Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania – CECCAR – Filialele Prahova si Ilfov, au organizat miercuri, 26 februarie 2020, la sediul Centrului de Afaceri Palazzo Italia din Bucuresti, evenimentul intitulat SANATOS – SMART – SUSTENABIL, dedicat promovarii unui stil de viata sanatos.

In deschiderea evenimentului au luat cuvantul Dl. Aurelian Gogulescu – Presedinte CCI Prahova, Dl. Giovanni Baldantoni – Presedinte Palazzo Italia, Dna. Giovanna La Sala, reprezentant al Serviciului Comercial si Economic al Ambasadei Italiei in Romania, Dl. Cornel Nitu – Presedinte CECCAR Prahova, Dna. Maria Constantin – Presedinte CECCAR Ilfov si Valentin Condu – Primarul comunei Dobroesti.

“Am organizat numeroase si importante actiuni in colaborare cu Presedintele Baldantoni, care au culminat cu semnarea unor acorduri intre Camera de Comert si Industrie Prahova si cea din Potenza (Italia). Evenimemtul de astazi este inca un argument deosebit  de convingator ca putem  lucra impreuna. Italia este al doilea mare producator de vinuri la nivel mondial si are una dintre cele mai importante bucatarii din lume. La finele anului 2018, valoarea schimburilor comerciale dintre Romania si Italia era de 15,5 miliarde euro, cu o proportie relativ egala intre importuri si exporturi. Italia este al cincilea investitor strain din Romania, in Prahova, firmele italiene  fiind pe primul loc, cu 26% din numarul total al firmelor cu capital strain”, a spus Presedintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu.

Tematica evenimentului a fost ilustrata prin intermediul prezentarilor unor companii si asociatii care sustin alimentatia sanatoasa, militand, astfel, pentru o activitate si o conduita sustenabila. Astfel, au sustinut prezentari: ACIIR – Asociatia Antreprenorilor Italieni in Romania; Dna. Ioana Marinescu – Founder &Owner Plush Bio Cosmetics; Dna. Loredana Chelba – Founder & Owner AdBoutique, fashion & trendsetter; Dna. Marta Maria Mocanu – Founder & Owner BES Romania – unic importator si distribuitor al produselor BES Italia; Dna. Anda Manescu – Founder & Owner Ii de Breaza; Dna. Nicoleta Mocanu – Founder & Owner Nico Fitness Club; Dna. Laura Bunea – Fitness Nutrition Diet Specialist.

Programul a mai cuprins o prezentare cu degustare de produse traditionale italiene, sustinuta de Marketing Italian Food, Associazione Cuochi Italiani si Global School Palazzo Italia, precum si o prezentare si degustare de vinuri sustinuta de Federatia Nationala a Degustatorilor Autorizati (Presedinte: Dl. Marian Timofti).

In completarea tematicii principale – dedicate sectorului food & wine –  au mai avut loc o serie de prezentari din sfera produselor ecologice si a activitatilor economice sustenabile, precum si un program artistic de exceptie, sustinut de artisti ai Operei Nationale din Bucuresti.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută