Webinar “Managementul Performanței în Perioada de Criză”

Camera de Comerț și Industrie Prahova, in colaborare cu  Institutul Kaizen Romania, au organizat, in data de 28 mai 2020, webinarul “Managementul Performanței în Perioada de Criză”.

Tematica evenimentului a fost una deosebit de actuala, in contextul crizei COVID-19, cu atat mai mult cu cat principiile si metodele Kaizen, chiar asta fac – modeleaza, reseteaza, adapteaza procesele, astfel incat eficienta si productivitatea afacerilor sa creasca.

De altfel, in cuvantul din deschiderea evenimentului, Presedintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, a evidentiat faptul ca, in contextul situatiei globale actuale, Japonia – tara de origine a conceptului Kaizen este – considerată drept un model în materie de luptă împotriva pandemiei, fapt ce se datoreaza stilului si modelului de viata si de civilizatie japonez, unde filozofia si principiile KAIZEN se aplica pe scara larga.

Participantii la acest eveniment au primit informatii deosebit de utile legate de urmatoarele teme: Cum ne putem proteja sănătatea, individual și în echipă, în perioada următoare (bune practici și exemple de măsuri de protecție); Cum aplicăm instrumentele de îmbunătățire a performanței în companie; Cum putem reduce riscurile și obține beneficii măsurabile, prin dezvoltarea unei culturi a îmbunătățirii continue.

Participarea la webinar a fost deosebit de numeroasa, dar si foarte diversificata din punct de vedere al domeniilor de activitate si zonelor de provenienta ale participantilor – Judetele Prahova, Ilfov, Arges, Ialomita, Buzau, Bistrita, Municipiului Bucuresti, dar si Republica Moldova – Chisinau, Tiraspol, Codru, Grigoriopol si SUA – Universitatea Oklahoma.

Institutul Kaizen Romania – parte din grupul Kaizen Institute Global, lider mondial în Managementul Îmbunătățirii Continue – susține angajații și organizațiile în dezvoltarea continuă a performanței, în armonie cu propriul potențial și cu provocările mediului social și economic.

Colaborarea dintre CCI Prahova si Institutul Kaizen Romania va continua si cu alte evenimente organizate in parteneriat.

 

Scroll to Top

Caută