CCI Prahova va prezinta oferta companiei VA Complet SRL privind servicii de Consultanta in Administrarea Afacerilor & Digital Marketing

CCI Prahova va prezinta oferta companiei VA Complet SRL privind servicii de Consultanta in Administrarea Afacerilor & Digital Marketing, care in acest caz se diferentiaza prin faptul ca ofera o experienta completa online, mediu care in viitorul apropiat va reprezenta probabil singura cale de a accesa aproape fiecare industrie.

 

Compania VA Complet SRL ofera servicii de digital marketing pentru cresterea afacerii Dvs. Echipa de specialisti va administra in permanenta prezenta Dvs. online iar obiectivele si tactica de urmat, precum si strategia de dezvoltare vor fi stabilite impreuna cu potentialii clienti.

 

VA Complet SRL poate planifica, monitoriza și analiza pentru Dvs. conturile online in mod unitar iar prezenta pe retelele sociale va creste gradul de conștientizare si vă va conecta cu clientii Dvs, marind numărul de colaboratori si implicit veniturile Dvs. De asemenea, serviciile de digital marketing oferă asistenta pentru clienti si pot ajuta la difuzarea de stiri si mesaje importante ale companiei Dvs., având de asemenea acces la o baza de date impresionanta in ceea ce priveste newsletter-ul.

Prezentare VA Complet

 

 

Scroll to Top

Caută