Lansarea Lace Magazine, #2 a ajuns si la Camera de Comert si Industrie Prahova

Cel de-al doilea numar al revistei Lace Magazine s-a lansat astazi in Ploiesti, iar revista, impreuna cu fondatoarea si editoarea – Loredana Chelba au ajuns si la Camera de Comert si Industrie Prahova – principalul partener al rubricii de economie-business din cuprinsul revistei.

La aceasta sectiune, in numarul de fata, Presedintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, este prezent cu articolul intitulat «Economia prahoveana in pandemie».

Lace Magazine este prima revista de livestyle din Prahova, un concept original realizat de Loredana Chelba – antreprenor in domeniul productiei media si publicitare, blogger de moda, editor, autoare a cartii «Vitejie pe tocuri».

Revista isi propune sa scoata in evidenta spiritul comunitatii Ploiestiului, prin materiale acoperind zone dintre cele mai diverse si ofertante: economie, business, psihologie, turism, sport, asigurari, sanatate, beauty, moda, educatie…

Primul numar al revistei a fost lansat in luna mai, in plina pandemie, intr-o maniera originala, din-usa-in –usa, iar lansarea celui de-al doilea numar – originala, deopotriva – respecta de asemenea, regulile de distantare necesare in aceasta perioada.

Revista se distribuie gratuit in hoteluri, sali de evenimente, cabinete medicale etc.

Succes in continuare, Lace Magazine!

Scroll to Top

Caută