Participati la evenimentele online cu tema Rebooting Europe/Repornirea Europei

Camera de Comerț și Industrie a Romaniei (CCIR) si CCI Prahova vă invita să participați la o serie de evenimente online, cu tema Rebooting Europe/Repornirea Europei, organizată de Asociația Camerelor de Comerț Europene (EUROCHAMBRES), în perioada 12-14 octombrie 2020.

Criza cauzată de pandemia COVID-19 a subliniat importanța interconectivității economiei europene, precum și necesitatea unei abordări europene coordonate pentru relansarea ofertei de bunuri și servicii, pentru a menține libera circulație și a stimula cererea.

Plecând de la această premisă, seria de evenimente online Repornirea Europei/Rebooting Europe va facilita schimbul de opinii între vorbitori și participanți și va genera discuții privind instrumentele dezvoltate de Uniunea Europeană pentru stimularea redresării economice.

Printre subiectele ce vor fi discutate se numără următoarele:

  1. IMM-uri și politica economică-12 octombrie 2020
  2. Competențe pe piața muncii și antreprenoriat-13 octombrie 2020
  3. Piața unică și digitalizare-13 octombrie 2020
  4. Europa globală-14 octombrie 2020
  5. Sustenabilitatea Europei-14 octombrie 2020
  6. Evenimentul de încheiere a seriei privind Repornirea Europei-14 octombrie 2020.

Participarea la seria de evenimente Rebooting Europe/Repornirea Europei este gratuită. Mai multe informații cu privire la agendă, descrierea temelor puse în discuție și înregistrare sunt disponibile pe website-ul: bit.ly/RebootingEurope.

Termenul limită pentru înregistrarea este 9 octombrie 2020.

Scroll to Top

Caută