Un nou mandat pentru conducerea turismului prahovean; Presedintele Aurelian Gogulescu, reales Vicepresedinte al APDT Prahova

Astăzi, la Hotel Mara din Sinaia, a avut loc Adunarea Generală a Asociației pentru Promovarea Turismului Prahova. Aceasta a fost prima întâlnire live după pandemie, cei prezenții fiind dornici de interacțiune. Cu acest prilej a fost aleasă noua conducere pentru 2020-2022, Asociația primind și noi membri. Deși suntem în plină perioadă de criză, care a lovit cel mai puternic în turism, gândurile tuturor celor prezenți au fost legate de un viitor optimist.

Adunarea a aprobat derularea întâlnirilor și votul în format hibrid, offline și online, s-au planificat noi acțiuni de promovare, dar și de lobby și contribuții legislative, soluții de finanțare și proiecte de digitalizare.

“Bun venit, Irina Radulescu, noul Decan al Facultății de studii economice și Roxana Mihaela Staicu, nou director general Hotel Internațional Sinaia”, a scris președintele Asociației pentru Promovarea Turismului Prahova, Adrian Voican, pe pagina sa de socializare.

Membrii Consiliului Director APDT Prahova pentru noul mandat sunt: ANAT, CCI Prahova, Hotel Internațional, Consiliul Județean Prahova, Hotel Mara, Events Viva Tour, Primăria Ploiești.

Tot cu acest prilej, Președintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu, a fost reales în funcția de Vicepreședinte al Asociației.

Scroll to Top

Caută