Președintele Aurelian Gogulescu a devenit Vicepreședinte Onorific al EUMMAS

Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu, a fost invitat să se alăture echipei de conducere a Asociației pentru Marketing și Management European (EUMMAS), în calitate de Vicepreședinte Onorific, fiind numit in aceasta functie. Decizia forului amintit are la bază reputația și reușitele profesionaleale ale Președintelui Aurelian Gogulescu, experiența și cunoștinele sale urmând să aducă plusvaloare Asociației, toate acestea aliniindu-se perfect misiunii și viziunii acesteia.

Asociația pentru Marketing și Management European a fost fondată în data de 25 mai 2007 ca organizație profesională non-guvernamentală și non-profit, cu sediul în Banja Luka, Bosnia și Hertegovina. Obiectivele principale ale EUMMAS sunt: desfășurarea de studii de cercetare științifică și profesională în domeniile marketing și management; crearea unei rețele profesionale și academice care să sprijine diseminarea de informații și schimbul de experiență; sprijinirea afacerilor, a instituțiilor educaționale etc.

EUMMAS dorește să dezvolte resursa umană pentru a ajunge la cel mai înalt nivel de excelență în afaceri și pentru a continua să sprijine companiile la nivel internațional în cel mai bun mod cu putință.

Scroll to Top

Caută