Eveniment dedicat firmelor din domeniul tratarii apelor uzate

Camera de Comerț și Industrie Prahova informeaza companiile si organizațiile care activează în domeniul tratării apelor uzate – integratori, revânzători, firme de proiectare, consultanți, operatori servicii publice – stații de epurare, Regii Autonome – asupra oportunitatii de a participa la evenimentul „Streaming Expo” organizat de WAMGROUP în data de 3 decembrie 2020, incepand cu 11.00 a.m.

Evenimentul online este organizat de Divizia SAVECO, membră a multinaționalei WAMGROUP Italia, care are subsidiare în 62 de țări. În România, WAMGROUP este reprezentată de WAM România, membru al CCI Prahova (https://wamgroup.ro/ro-RO/WAMRO/home ).

SAVECO, parte a WAMGROUP, este o companie specializată în producția și comercializarea echipamentelor in sectorul Tratarii Apelor Uzate (municipale / industriale / ferme).

Durata expozitiei va fi de aproximativ o oră și va fi dedicata prezentării virtuale a întregii game de produse SAVECO, iar experții companiei vor răspunde în timp real întrebărilor participanților, evenimentul fiind sustinut in limba engleză cu subtitrare în italiană, franceză, spaniolă si germană.

În vederea participării, sunteți invitați să vă înregistrați pe platforma de online streaming https://wamstream.wamgroup.com/en unde gasiti si detalii privind produsele, cu rugamintea de a trimite confirmarea si la email externe@cciph.ro.

Scroll to Top

Caută