Inscrieri pentru Expo Business Moldova 2020

Camera de Comert  și Industrie Prahova vă invita la prima expoziție virtuală din Republica Moldova cu genericul “Expo Business Moldova 2020”, care se va desfasura în perioada 15-19 decembrie 2020 pe platforma https://virtual-fairs.md/ro/exhibitions/expo-business-moldova-2020/.

 

Evenimentul, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, își propune să reunească operatorii economici din diverse ramuri economice pentru a-și prezenta produsele și serviciile într-un mod interactiv. Platforma dispune de o zonă dedicată întrevederilor de afaceri B2B, unde companiile interesate se pot înregistra, selecta și programa întâlniri virtuale.

Pe perioada expozitiei online va avea loc un șir de evenimente conexe: conferințe, seminare, prezentări de companie, mese rotunde cu tematici actuale ce țin de promovarea mărfurilor și serviciilor autohtone.

 

Etapele expozitiei sunt:

– între 30 noiembrie – 18 decembrie 2020 – înregistrarea companiilor pe platformă;

– între 30 noiembrie – 17 decembrie 2020 – programarea întrevederilor virtuale B2B; (intrevederile bilaterale vor avea loc exclusiv in perioada 15 – 18 decembrie 2020)

– între 15 – 19 decembrie 2020 – acces la vizitarea standurilor virtuale.

În speranța că această initiativa este de interes pentru compania Dvs., in cazul in care doriti sa participati, vă rugăm sa va inregistrati pe platforma evenimentului si sa confirmati la email : externe@cciph.ro.

Scroll to Top

Caută