CCI Prahova, eveniment dedicat doamnelor

Camera de Comerț si Industrie Prahova a organizat joi, 11 martie a.c., a noua ediție a evenimentului intitulat „Pentru Dumneavoastră, Doamnelor”, unul dintre cele mai apreciate și mai așteptate acțiuni de socializare business pentru reprezentantele sexului frumos.

În deschiderea evenimentului au luat cuvântul Președintele CCI Prahova – Dl. Aurelian Gogulescu, urmat de Subprefectul Felix Bulearcă și Președintele CECCAR Prahova – Dl. Cornel Nițu, partener în organizare.

Tematica prezentărilor și discuțiilor purtate a fost dedicată experiențelor care ne-au marcat activitatea și existența în pandemie, care ne-au determinat să ne reinventăm, să ne adaptăm, să învațăm și apoi să aplicăm lecția rezilienței, pentru a merge cu încredere și speranță mai departe.

Acțiunea a reunit reprezentante de marcă ale antreprenoriatului prahovean și românesc, femei – manager, care conduc afaceri de succes, alături de doamne din învățământ, dezvoltare personală cultură, presă și alte domenii. Printre cele peste 80 de femei care au fost prezente s-au numărat invitate din Republica Moldova și Marea Britanie.

Scroll to Top

Caută